Vera Bos

Mijn missie is om mensen en erfgoed dichter bij elkaar te brengen. Dit doe ik door verbinding te leggen tussen mensen, de maatschappij en geschiedenis.

Contact:
Vera
Bos

Naast mijn ZZP-werkzaamheden én mijn functie als projectleider programmering in het Mauritshuis ben ik bestuurslid van de stichting Ontstaan van Holland.

Bij al mijn werkzaamheden is het mijn doel is om het heden en verleden met elkaar te verbinden. Dit doe ik door buiten de hokjes te denken, diverse perspectieven te verzamelen en daarvan een multimediale vertaalslag te maken. In samenwerking met culturele instituten en maatschappelijke spelers, wil ik ons erfgoed hiermee persoonlijk, herkenbaar en toegankelijk maken.

Graag breng ik mensen dichter bij elkaar door middel van meerstemmige samenwerkingen. Zo ontstaat er meer begrip voor elkaar en voor het onderwerp. Hiervoor begeleid ik instituten om een constructieve band te vormen met doelgroepen en aansluiting te vinden op hun perspectieven. Zo komen verhalen van beide kanten samen en vormen ze één geheel. Erfgoed is namelijk van én voor iedereen.

Op zoek naar:

Partners In Crime: mensen met een goed verhaal die dat beter aan de man willen brengen, of aan-de-man-brengers die opzoek zijn naar een goed verhaal.

Liefhebbers: mensen waarmee ik uren kan praten over de onderbelichte middeleeuwse geschiedenis.

Verbinders: mensen die hun netwerk op onverwachte manieren inzetten en blij worden van de verassende resultaten die dat oplevert.