Onstaan van Holland - Nieuws

Holland Dag 2025

De volgende Holland Dag is op vrijdag 16 mei 2025, in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam. De Holland Dag is het jaarlijkse evenement van de stichting Ontstaan van Holland, met lezingen over archeologie en geschiedenis, en bovenal gelegenheid om mede-enthousiastelingen te ontmoeten. Hou deze website in de gaten voor meer nieuws.

Lees verder »

ANBI-status

Het nieuwe jaar begon goed: we kregen bericht van de Belastingdienst dat onze ANBI-aanvraag is goegekeurd. De Stichting Ontstaan van Holland staat nu geregistreerd als ANBI en als culturele instelling. Dat betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn.

Lees verder »

Holland Dag 2024

De volgende Holland Dag wordt gehouden op vrijdag 24 mei 2024 in Alkmaar. De Holland Dag is een jaarlijks evenement, georganiseerd door de stichting Ontstaan van Holland. Het programma omvat lezingen over archeologie, geschiedenis, toerisme, media-uitingen, etc. Het is ook een sociale dag, met ruimschoots gelegenheid om mede-enthousiastelingen te ontmoeten. De Holland Dag is, voor een kleine financiele bijdrage, voor iedereen toegankelijk. Je hoeft dus geen Deelnemer op deze website te zijn.

Lees verder »